Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Επιλέγωντας φωτιστικά για το μπάνιο

Μπορεί δικαίως να πούμε ότι ο φωτισμός μπάνιο καθορίζει την διάθεση για τους χρήστες του. Παρά το γεγονός ότι τα μπάνια περιλαμβάνουν μικρούς χώρους, φωτισμός του είναι κρίσιμη. Αναμφίβολα κάθε σημείο μέσα σε ένα μπάνιο πρέπει να είναι ελαφρύ, αλλά με την εύστοχη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Σε αντίθεση με άλλα δωμάτια, συνολική ένταση φωτισμού του δεν πρέπει να είναι ακατανίκητη ή κραυγαλέα. Δεδομένου ότι είναι ένας τομέας όπου η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι υψίστης σημασίας, η δέουσα προσοχή πρέπει να δοθεί στον τύπο του φωτισμού όπως το είδος των παραθύρων που επιτρέπουν στο φυσικό φως.

Μπορείτε εκτιμούν ότι φωτιστικά σώματα μπάνιου είναι διαθέσιμα σε πολλά σχέδια, καθώς και πολύχρωμες τάσεις; Υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως υπάρχουν επιλεκτικές ιδιοκτήτες σπιτιού. Φωτιστικά σώματα έρχονται ως αξεσουάρ κρεμαστό κόσμημα φωτισμού, καταρράκτη φωτισμό, καθρέφτη και να τοποθετηθεί φωτισμού, καθώς και. Τα περισσότερα μπάνια θα απαιτήσει επιπλέον flush mount της οροφής ή μειωμένο φωτισμό μέσα στο μπάνιο ή το ντους περιοχή, προκειμένου να έχουν ολόκληρο το δωμάτιο φωτίζεται σωστά. Θα πρέπει λοιπόν να απαιτήσει αισθητικά ελκυστικό λάμπα να τοποθετηθεί στο σωστό σημείο.

Στο σημερινό πρότυπο μπάνια θα βρείτε ελκυστικό ειδώλου συστήματος φωτισμού. Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου της ανακλαστικής κατοπτρισμού είναι ότι ολόκληρη η μπάνιο παίρνει ομοιόμορφα φωτισμένο. Αυτό είναι πιο κατάλληλο για μικρότερα μπάνια. Extra φωτιστικό οροφής πρέπει να παρέχονται σε περίπτωση μεγαλύτερες περιοχές του διαστήματος. Αν το κάτοπτρο καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο, μπορείτε να διαλέξετε το σωστό φωτιστικό που μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στον καθρέφτη. Οι παρακάτω συμβουλές θα χρησιμεύσει ως πλήρης οδηγός για την επιλογή του σωστού φωτιστικά μπάνιο. Κάντε click εδώ για να διαβάσετε κι'αλλα άρθρα για φωτιστικά.

Συμβουλές

• Αξιολόγηση μπάνιο σας από την άποψη του φωτισμού, προκειμένου να καθοριστεί αν χρειάζεται πραγματικά να εγκαταστήσετε ένα σε αυτό. Σε γενικές γραμμές, ντους περιοχές θα πρέπει να ανάβει με μια άφθονη ποσότητα του φωτισμού. Λίγο περισσότερο φως θα πρέπει να σπάσουμε τον καθρέφτη τοίχο έτσι ώστε να παρέχουν αρκετή ένταση. Αρχίστε με τη μετάβαση για όλα τα φώτα στο μπάνιο σας. Λίστα κάτω τις διαφορές που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Εκτελείται η ίδια άσκηση με την απουσία του φυσικού φωτός κατά τη διάρκεια της νύχτας.

• Επιλέξτε το apt σημείο στον καθρέφτη τοίχο, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε ένα φωτιστικό. Από το σημείο, το φως δεν θα πρέπει μόνο φωτίζει από την κορυφή, αλλά από την πλευρά, καθώς και. Τοποθετήστε δύο απλίκες τοίχου και στις δύο πλευρές του τοίχου που θα βοηθήσουν να ακυρώσει οποιεσδήποτε σκιές στο πρόσωπό σας, εκτός από την παροχή εξισορρόπησης του φωτός σε συνδυασμό με την εναέρια flush φως.

• Επιλέξτε το σωστό φωτιστικό γενικά για το μπάνιο και την περιοχή νεροχύτη. Μπορείτε να το παραλείψετε εάν η εναέρια φωτισμός είναι αρκετό για να φωτίσει την περιοχή χωρίς σκιές πλευρά. Μπορείτε να επιλέξετε μια αναστολή Φωτιστικό πολυέλαιος, αν έχετε ξεχωριστή μπανιέρα. Βεβαιωθείτε ότι το φωτιστικό πάνω από το ντους προορίζεται για ένα υγρό περιβάλλον.

• Εγκαταστήστε ένα ενιαίο σύστημα φωτισμού γύρω από την περιοχή των δακτύλων κάτω από ντουλάπι μπάνιο σας. Θα χρησιμεύσει ως μια παρεμβατική νύχτας, όταν είναι ενεργοποιημένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου