Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Διαφορετικοί τύποι Εσωτερικού Φωτισμού

Εσωτερική φωτιστικά έρχονται σε μια ευρεία ποικιλία των μορφών. Μέσα από τα χρόνια, αμέτρητες καινοτομίες έχουν βγει και τα σχέδια γίνονται όλο και πιο τολμηροί και δημιουργικοί από ό, τι πριν. Οι δημοφιλείς περιοχές που είναι πιο χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν εσοχή, κρεμαστό κόσμημα, πολυέλαιοι, απλίκες τοίχου και φώτα κομμάτι. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε ένα από αυτά τα διαφορετικά είδη των εσωτερικών χώρων υγιεινής και ξέρω πολλά χαρακτηριστικά και τις χρήσεις τους.
Χωνευτά είναι αλλιώς γνωστό ως δοχείο (μικρή για κάνιστρο) ή φώτα κατσαρόλα. Είναι φωτιστικά σώματα που είναι ενσωματωμένη στην οροφή. Δύο μέρη τους περιλαμβάνουν μια περιποίηση και ένα συγκρότημα κατοικιών. Η επένδυση είναι αυτό που συνήθως βλέπουμε όταν κοιτάμε πάνω, ενώ το περίβλημα περιέχει το ντουί και εγκαθίσταται βαθιά μέσα στην οροφή. Αυτοί οι τύποι των φώτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φωτίσει μια ευρεία περιοχή σαν ένα προβολέα ή μπορούν να συσταθούν να επικεντρωθεί δοκάρια τους σαν φώτα της δημοσιότητας.
Πολυέλαιοι και μενταγιόν είναι φωτιστικά που κρέμονται από το ταβάνι. Πολυέλαιοι διαφέρουν από μενταγιόν σε ότι έχουν πολλά υποκαταστήματα που μπορεί να στεγάσει πολλαπλές σειρές των φώτων. Κρεμαστό φώτα συνήθως έχουν μόνο ένα σετ από φώτα. Λόγω του μικρότερου μεγέθους από τα φώτα μενταγιόν, μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στις γωνίες και τις γωνίες του σπιτιού. Οι πολυέλαιοι, από την άλλη πλευρά, είναι συχνά υποβιβαστεί προς το κέντρο της τραπεζαρία και την κουζίνα, λόγω του τεραστίου μεγέθους τους.
Wall απλίκες είναι προφανώς επιτοίχια μονάδες. Τυπικά τα φώτα κατευθύνονται προς τα άνω, αλλά ανάλογα με τις αποχρώσεις μπορούν επίσης να κατευθύνονται σε πτωτική μόδας. Οι απλίκες τοίχου χρησιμοποιούνται συχνά για να φωτίζει μέχρι τον καθρέφτη ματαιοδοξία μπάνιο. Μπορούν επίσης να εγκατασταθούν στους διαδρόμους για να παρέχει φωτισμό και να δημιουργήσει ενδιαφέρον για τους τοίχους.
Φώτα Track μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στην οροφή. Περιέχουν αρκετές σειρές των φώτων που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε θέλετε. Αυτή η έξυπνη σχεδίαση σας επιτρέπει να κατευθύνετε την ακτίνα ενός φωτός για το φωτισμό έργο, ενώ το υπόλοιπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωτισμό ανάδειξης


Μάθετε τα πάντα για τα φωτιστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου